Poštovna na Sněžce 1603 m
Drobečková navigace

Hlavní stránka > Aktuality > GDPR - zpracování osobních údajů

GDPR - zpracování osobních údajů



Datum konání:
18.6.2018

Vážení přátelé,

zdravíme Vás z Poštovny na Sněžce. V souvislosti s nabytím účinnosti Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (tzv. „GDPR“) ke dni 25.5.2018, které přijal Evropský parlament a Rada EU již v roce 2016, Vám zasíláme tento e-mail, abychom splnili podmínky nové legislativy a informovali jsme Vás o zpracování Vašich osobních údajů. Touto cestou Vás chceme informovat, že zpracováváme Vaše osobní údaje pouze v rozsahu emailové adresy, kterou jste nám poskytli pro účely zasílání pozvánek a informací o  pořádaných akcích. Na naší práci se s přijetím tohoto nařízení nic nezměnilo. 

Vaše osobní údaje jsme vždy chránili a chováme se k nim slušně a korektně, v souladu s dobrými mravy, Listinou základních práv a svobod České republiky, od roku 2000  v souladu se zákonem č 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů, a od 25. května 2018 též v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č.2016/679.

V souvislosti s výše uvedeným nařízením Váš prosíme, pokud chcete být vymazáni z naší databáze, písemně nám to prosím sdělte na e-mail!  

Nepošlete-li tento email zpět nejpozději do 5-ti dní ode dne doručení, vyjadřujete tím souhlas a my Vám i nadále budeme tyto informace zasílat.
Podle zákona máte rovněž 
-          právo na opravu a aktualizaci
-          právo vzít souhlas zpět
-          právo na zapomenutí
-          požadovat po nás informace, jak Vaše osobní údaje zpracováváme.

Děkujeme Vám za Vaši přízeň a těšíme se na další spolupráci. S přáním hezkého dne   Ing. Daniela Maixnerová

 


Vstup na vyhlídkovou terasu ZDARMA!

Pro ubytované na Luční Boudě.

www.lucnibouda.cz

PODPORUJEME

Petr Mazal